Az idei napszemüveg trendek

Már javában tombol a tavasz, és a napsütéses napok egyre gyakoribbak, így elengedhetetlen a napszemüveg, amely nemcsak divatos kiegészítő, hanem szemünk védelmezője is az UV-sugárzástól. A Blikk cikke szerint idén három stílus dominál a napszemüvegdivatban, és mindegyiknél fontos, hogy UV 400 szűrőhatású legyen a védelem érdekében.

A macskaszem formájú napszemüvegek az elegancia és a csillogás jegyében készülnek, nőies vonalvezetésükkel azonnali kifinomultságot és csábító bájt kölcsönöznek viselőjüknek. A macskaszem napszemüvegek széles színválasztékban érhetők el, a klasszikus feketétől a vibráló színekig.

A fehér keretes napszemüvegek az idei tavasz és nyár abszolút slágerei. Frissességet sugároznak, és bármilyen öltözékhez eleganciát adnak. A fehér keretű napszemüveg garantáltan a figyelem középpontjába helyez minket.

A biciklis napszemüvegek egykoron divatbakiként voltak számon tartva, de a trendek változásával mára a profi kerékpárosok mellett a divatbemutatók kifutóin is megjelennek. Sportos megjelenésük és tükrös lencséik miatt sokoldalúan hordhatók, különböző tevékenységekhez.