A TV2 sztárpárja válás után is együtt marad?

A TV2 műsorában, a "Házasság első látásra" fináléjában, a szereplőknek dönteniük kellett kapcsolatuk jövőjéről. Petra és Andris külön utakon folytatják, Gyöngyi és Csabi könnyek között döntöttek az együttlét mellett, míg Nelli és János elbúcsúztak egymástól. A legnagyobb meglepetést azonban Enci és Peti szolgáltatták, akik a jegygyűrűk lekerülése után is úgy döntöttek, hogy párként folytatják.

A műsorban szereplő párok közül többen is nehéz döntés előtt álltak. Petra és Andris már korábban elváltak, Gyöngyi és Csabi viszont könnyek között maradtak együtt. Nelli és János kapcsolata véglegesen véget ért. Enci és Peti esetében azonban a válás ellenére is fennmaradt a remény a közös jövőre.

Enci a műsorban elmondta, hogy bár sokat küzdöttek a kapcsolatukban, és problémáik voltak, mégis úgy döntött, hogy folytatni szeretné a házasságot Petivel. Peti viszont a bizalom elvesztése miatt nem kívánta folytatni a házasságot, de készen állt arra, hogy új esélyt adjon kapcsolatuknak.

A döntésük után Enci egy közös fotót is megosztott, amelyen boldogan hirdeti, hogy bár nem házasként, de adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Enci hálás volt Petinek, hogy a nehézségek ellenére is mellette áll, és készen áll egy új kezdetre.

A műsor egy másik párosa, Bogi és Geri is megosztották egymással az érzéseiket, de végül ők is a válás mellett döntöttek. Geri könnyek között vallott arról, hogy férjként és feleségként akarna tovább menetelni, de Bogi elbizonytalanodott és úgy érezte, hogy hiányzik az a valami, ami szükséges lenne a következő lépcsőfokokhoz. Bogi szerint bár a kapcsolatuk itt véget ér, nem búcsúzkodnak, mert úgy érzik, mindig így fognak emlékezni egymásra.