Gloster közgyűlés: Napirendi pontok frissítése

A Gloster társaság bejelentette, hogy a 2024. április 30-án esedékes közgyűlés napirendi pontjaihoz új részletek kerültek hozzáadásra.

A társaság korábbi tájékoztatásával ellentétben sikeresen lezárta a 2023. évi konszolidált IFRS szerinti beszámolójának auditját, így a pénzügyi adatok összehasonlíthatósága teljes mértékben biztosított a befektetők számára. A közgyűlésre vonatkozó határozati javaslatokban már az IFRS standard szerinti konszolidált pénzügyi adatok szerepelnek, és a társaság a közgyűlést megelőzően közzéteszi a könyvvizsgálói jelentést és az ESEF szabvány szerinti éves jelentést a befektetők teljeskörű tájékoztatása érdekében.

Az igazgatóság a közgyűlés első napirendi pontjához kapcsolódóan azt javasolja, hogy a közgyűlés fogadja el a 2023. évi egyedi és IFRS szerinti konszolidált éves beszámolót, valamint az éves jelentést és a könyvvizsgáló, az Auditbizottság és a Felügyelőbizottság írásbeli jelentéseit.

A második napirendi pontban az igazgatóság azt javasolja, hogy a közgyűlés döntsön az adózott eredmény eredménytartalékba helyezéséről.

A Gloster részvényárfolyama a mai napon nem mutatott változást, azonban az év eleje óta 4,2 százalékos csökkenést könyvelhetett el.