A Gyárkert Kultúrpark újra megnyitja kapuit

A veszprémi Gyárkert Kultúrpark, amely a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt részeként nyitott meg, a nagy sikerre való tekintettel idén nyáron ismét számos koncertnek ad otthont.

A tavalyi évben megrendezett fesztivál után a közönség igényeinek megfelelően a veszprémi önkormányzat úgy döntött, hogy a volt bútorgyár területén kialakított Gyárkert Kultúrparkban folytatódik a koncertsorozat. Az önkormányzat támogatásának köszönhetően a jegyárak a piaci áraknál alacsonyabbak lesznek, és a helyi lakosok, akik Veszprém Kártyával rendelkeznek, 48 órával korábban hozzáférhetnek a jegyekhez.

A Gyárkert Kultúrpark üzemeltetésére kiírt pályázatot a Weekend Event Kft. nyerte el, amely a tavalyi évben is gondoskodott a helyszín működtetéséről.

A nyitóeseményre június 21-én kerül sor egy Necc Partyval, majd a hétvége folyamán a Quimby is színpadra lép. A nyár további részében olyan neves előadók lépnek fel, mint Rúzsa Magdi, Beton.Hofi, a Kispál és a Borz, Ákos, Dzsúdló, a Punnany Massif, Korda György és Balázs Klári, Hobo, a Bëlga és a Hooligans, valamint helyi veszprémi zenekarok is helyet kapnak a programban.

A jegyértékesítés a helyi lakosok számára kedden kezdődik, míg a többi érdeklődő csütörtöktől vásárolhatja meg belépőit.