Schobert Norbi és az életútja

Schobert Norbi a Tények Plusz interjújában beszélt élete nehézségeiről, a családjáról és jövőbeli terveiről.

Az aerobik-oktató, Schobert Norbi a Tények Plusz műsorban nyilatkozott arról, hogy a korábban elszenvedett sztrókok után életkori válságba került, és komolyan foglalkozott a halál gondolatával. Azonban családja, felesége és három gyereke miatt fontosnak tartotta, hogy felépüljön.

Idén betöltött 53. életévében azt kívánta, hogy még legalább húsz évig élhessen egészségesen, és ezzel túlszárnyalja a magyar átlagot. Az elmúlt időszakban sok mindent átértékelt az életében, és ma már nem dolgozik annyit, mint korábban. Elismerte, hogy régebben bizonyítási kényszer hajtotta, és ezért néha hibázott a közösségi médiában.

Schobert bevallotta, hogy a gyerekei nevelésében alig vett részt, mivel a családfenntartó szerepét töltötte be, és felesége, Rubint Réka nélkül nem működne a család. A gyerekekkel csak a nyaralások alatt tudott igazán foglalkozni. A fitneszguru szerint hamarosan nagypapa lesz, és unokáinak mindent meg szeretne adni majd, amit a saját gyerekeinek nem tudott.

A jövőre nézve tervei között szerepel, hogy ha a gyerekei kirepülnek, feleségével eladják a jelenlegi házukat, és egy kisebbet építenek. Schobert Norbi azt is hozzátette, hogy az unokáinak szeretné megadni mindazt, amit a saját gyerekeinek nem tudott, és úgy véli, hogy 3-4 éven belül nagypapa lesz.

A közösségi médiában történő gyorshajtásos botrányokkal kapcsolatban Schobert Norbi nem nyilatkozott, azonban a Tények Pluszban L.L. Junior, egy másik közismert személyiség, kifejtette az ő álláspontját egy hasonló helyzettel kapcsolatban. L.L. Junior szerint nem ő vezetett, amikor a megengedett sebesség duplájával hajtottak, és a közösségi médiában megosztott kép félrevezető volt. A rapper elmondása szerint utasként ült az autóban, és a gyorshajtásról készült képet nem ő szerkesztette. A zenész a pletykák miatt aggódik az édesanyja és a fia miatt, és már a feljelentésen is gondolkozik.