Courteney Cox szerint Matthew Perry szelleme gyakran „meglátogatja” őt

Courteney Cox, a Jóbarátok sztárja egy interjúban beszélt arról, hogy érzi néhai kollégája, Matthew Perry jelenlétét.

A Jóbarátok fináléjának huszadik évfordulója alkalmából készült interjúban Courteney Cox megemlékezett Matthew Perryről. A színésznő elmondta, hogy mennyire hálás azért, hogy éveken át szorosan együtt dolgozhatott vele, és hogy Perry az egyik legviccesebb ember volt a világon, aki őszintén hatalmas szíve volt, de nyilván küzdött. Cox szerint Perry gyakran meglátogatja őt, ha hihetünk ilyesmiben.

Coxot a spiritualitásról is kérdezték, amire ő azt válaszolta, hogy beszélget szüleivel és Matthew-val is. Úgy érzi, sok ember van, aki vezeti őket az útjukon, és biztosan érzi, hogy Matthew a közelemben van. A színésznő a CBS-nek adott interjújában emlékezett vissza a Jóbarátok forgatására, mint az életének egy csodálatos időszakára, amikor a kollégái a családjává váltak.

Matthew Perry 2022. október 28-án, 54 éves korában hunyt el váratlanul, "ketamin akut hatásai" miatt, halálát balesetnek minősítették. A Jóbarátok szereplői közös közleményben fejezték ki gyászukat, és Courteney Cox egyik közös jelenetükkel búcsúzott el barátjától. Cox spirituális embernek tartja magát, és úgy érzi, hogy többek között már elhunyt szülei, valamint Perry is vissza-visszatér hozzá. „Érzem, biztosan érzem, hogy Matthew a közelben van” – mondta Cox, és elismerő szavakkal méltatta sorozatbéli partnerét.