Nem állt meg a buli az Alcsúton, őrületes bulit csinált ByeAlex és a Slepp

A 8. Vál-völgyi Zsúr második napján a festői Alcsúti Arborétum adott otthont a rendezvénynek, ahol a látogatók reggel 10 órától estig élvezhették a különleges programokat és a sztárfellépőket.

A vasárnapi nagyszínpadi programot a Neoton Família Sztárjai kezdték, akiknek slágereit Csepregi Éva csodás hangján hallgathatta meg a közönség. A Hooligans együttes is színpadra lépett, akik a dallamos slágerek mellett az igazi rockzene élményét is átadták a hallgatóságnak.

Délután T. Danny fergeteges hangulatot teremtett, a nézőtér szinte teljesen megtelt a rajongóival. A Follow The Flow koncertje alatt a közönség az egész idő alatt együtt énekelte a dalokat.

A nagyszínpadon a programot ByeAlex és a Slepp zárta, akik energikus és lehengerlő show-t nyújtottak, a közönség a legutolsó számig tombolt.

A kisszínpadon a családi programok és gyerekzenekarok szórakoztatták a közönséget, ahol karate és BMX bemutatók is helyet kaptak. A zenei programok sorában Csonka András és a V-Tech, a Hősök együttes, az Animal Cannibals, Molnár Tamás és Pápai Joci is felléptek.

A 8. Vál-völgyi Zsúr idén is nagy sikerrel zárult, sok látogatót vonzott a Váli-völgy szívébe.