Krausz Gábor és családja Törökországban nyaral

Krausz Gábor, a népszerű séf, jelenleg Törökországban tölti a nyaralását kislányával, Hannarózával és párjával, Mikes Annával. A közösségi médiában megosztott fotókon a család a naplementét élvezi, ahol először Krausz és lánya, majd Mikes Anna és Hannaróza láthatók meghitt pillanatokban.

Krausz Gábor egy érzelmes üzenetet is közzétett a képek mellé:

Talán nem ott kötöttem ki, ahová eredetileg elindultam, de lehet, hogy éppen ott vagyok, ahol lennem kell – írta a séf, amely szavak sokakat megérintettek az Instagramon.

A család nem csak a naplementében készült fotókkal örvendeztette meg a követőiket, hanem Krausz és Mikes Anna egy jetskizős kalandjukról is posztoltak. A Dancing with the Stars nyertes párosa, akik korábban az Ázsia Expresszben is szerepeltek és Szicíliába is elutaztak kikapcsolódni, most Törökországban élvezik az aktív kikapcsolódást. Mikes Anna a közösségi oldalán osztotta meg a vízi sportok iránti rajongásukat:

Minden ami vízi sport, kimaxolvaaaaaaa – írta a táncosnő, akinek a szépségét még inkább kiemelte a szerelem, s jól látható, mennyire boldog a sztárséf oldalán.

Gábor később azt is megosztotta, hogy a kislánya, Hannaróza is velük tartott a csodás utazáson, így hármasban kalandoznak a nyaralásuk során.