Megható pillanatok a Zsákbamacska műsorában

Egy játékos, aki elveszítette a játékot és így nem nyerte meg az áhított autót, meglepetésre mégis járműhöz jutott, amikor a nyertes odaajándékozta neki a saját autóját.

A Zsákbamacska csütörtöki adásában Szente Vajk és T. Danny egy Királylány nevű játékossal játszottak, aki a stúdióban elárulta, hogy szeretne egy új autót, mivel az övé elromlott. A műsor során Királylány nem tudta megnyerni a játékot, ami miatt nagyon elszomorodott, és a műsorvezetők próbálták őt vigasztalni. Amikor kiderült, hogy egy új, piros autót nyerhetett volna, ami egy 6,5 millió forint értékű jármű volt, a játékos könnyek között mondta: „Nem hiszem el, ilyen a világon nincs!”.

A fordulatos események után a fődíjat végül Shanti nevű játékos nyerte meg, aki korábban azt ígérte Királylánynak, hogy ha ő nyer, akkor az autót neki adja. Shanti be is tartotta ígéretét, és a műsorban bejelentette, hogy a nyereményautót Királylánynak adja. A két játékos ölelkezve fejezte ki meghatódottságát, és nem csak ők, hanem többek között Kárpáti Rebeka műsorvezető is könnyekben tört ki a stúdióban.