Krúbi koncertjére óriási volt az érdeklődés

A Budapest Parkban meghirdetett III. Krúbi és a Vágyak Palotája koncertre olyan nagy volt az érdeklődés, hogy a jegyértékesítés kezdetén sokan nem jutottak belépőhöz.

Idén szeptemberben kerül sor Krúbi egyetlen budapesti koncertjére. A jegyértékesítés hétfő délután kezdődött, de az érdeklődők számára nem ment zökkenőmentesen a jegyvásárlás. Az esemény oldalán többen is panaszkodtak, hogy az oldal folyamatosan sikertelen üzenetet jelenített meg, amikor jegyet próbáltak vásárolni.

A Budapest Park válaszul közölte, hogy a probléma nem a szerver hibájából adódik, hanem a rendkívüli érdeklődés miatt. Az early bird, azaz a kedvezményes jegyek pillanatok alatt elfogytak, és az oldal ezután automatikusan a normál árú jegyek értékesítésére váltott. A ki nem fizetett jegyek az időkorlát lejárta után visszakerülnek a rendszerbe, így újra elérhetővé válnak a vásárlásra.

Krúbi korábban, január 26-án már adott egy telt házas koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Az előadó egy ötrészes vlogsorozatban mutatta be a rajongóinak, hogy milyen alapos előkészületek előzik meg a koncertjeit, beleértve egy forgatókönyvet is, amely részletezi, hogyan képzeli el a show-t. A koncertekre hónapokig tartó felkészülés jellemző, és jelentős pénzügyi befektetést igényelnek.