"Ez egyáltalán nem ciki" - MC Hawer elárulta, mi az, amit egyedül is szívesen csinál

MC Hawer szerint nincs semmi gond azzal, ha valaki egyedül tölti szabadidejét, legyen szó moziról, éttermi vacsoráról vagy kiállításlátogatásról.

MC Hawer jelenleg egyedülálló, és bár leginkább a testvérével tölti az idejét, úgy véli, hogy egyedül programokat szervezni nem ciki. Az énekes elmondása szerint, ha nincs társ vagy barát, aki elkísérne, és nem szeretne otthon maradni, akkor kénytelen egyedül szórakozni menni. Azonban hozzátette, hogy bár ez nem ciki, mégis magányos tevékenység, mivel jobb az élményeket megosztani másokkal.

MC Hawer a nyaralás kapcsán is megosztotta a véleményét. Úgy gondolja, hogy egyedül nyaralni unalmas lenne, mivel egy új környezetben érkező ingereket és élményeket nem tudná megosztani senkivel. Ezért az utazást tekinti annak a határnak, amit már nem szívesen tenne meg egyedül.

Végül az énekes elismerte, hogy az egyedül utazásnak is vannak előnyei. Korábbi közös nyaralásai során gyakran adódtak konfliktusok a programok miatt, mivel nem szereti a vitákat és a veszekedéseket. Ebből kifolyólag az egyedül utazás előnyeként említette, hogy ilyenkor senkihez sem kell alkalmazkodni.