Letartóztatás Drake villájánál

Egy férfi őrizetbe vételére került sor, miután megkísérelt bejutni a híres kanadai rapper, Drake torontói otthonába. Az eset egy nappal követte egy lövöldözési incidens, amely a rapper villája előtt történt, azonban a rendőrség szerint a két esemény nem függ össze.

A torontói rendőrség közleménye szerint a férfi letartóztatása után mentális egészségügyi vizsgálatra került sor. A rendőrség tájékoztatása alapján az incidensnek nincs köze a korábbi lövöldözéshez, amely során egy biztonsági őr súlyos sérüléseket szenvedett.

A lövöldözés indítéka egyelőre ismeretlen, de a nyomozás során felmerült, hogy a Drake és Kendrick Lamar közötti konfliktus állhat a háttérben. Kendrick Lamar vádolta meg Drake-et pedofíliával és szexkereskedelemmel egy május 4-én kiadott számban, amire Drake egy saját számmal reagált, tagadva a vádakat és azzal vádolva Lamar-t, hogy bántalmazza a feleségét.

A rendőrség jelentése szerint a támadót egy járművel látták elmenekülni a helyszínről, és a nyomozás továbbra is folyamatban van.