Tóth Andi a mentorálásról: "Mintha a kisgyerekeim lennének"

Az énekesnő, Tóth Andi, aki az X-Faktor 2024-es évadának egyik mentora lesz, elmondta, hogy nagy felelősséget érez a mentoráltjai iránt, és komolyságot kíván képviselni a műsorban.

A 2024-es X-Faktor mentorai között Gáspár Laci, Valkusz Milán, Majka és Tóth Andi találhatók. Tóth Andi, aki korábban már zsűrizett a Sztárban sztár műsorban, most egy új kihívással néz szembe, hiszen mentorálásra is sor kerül. Az énekesnő a Femcafe-nak adott interjúban beszélt arról, hogy izgatottan várja az első felvételt, és hogy a mentor szerepét gyermekneveléshez hasonlítja. "Nyilván az azért egész más volt. Itt azért nemcsak zsűri vagyok, hanem egy mentor, tehát ott lesznek tanítványaim, úgymond. Én ezt úgy fogom fel, mintha a kisgyerekeim lennének, akiket tanítasz, akiket segíted az útjukon" – mondta Tóth Andi.

Az énekesnő hozzátette, hogy a felelősség vonzza, és ilyenkor száztíz százalékon teljesít. Azt is elárulta, hogy már sejti, mit fog belőle kihozni az X-Faktor: "Tudom, hogy ezek a műsorok – főként az elmúlt pár évben – inkább rámentek arra, hogy szórakoztassuk a nézőket, ami szerintem valóban tök fontos. És azért örülök, hogy a mostani zsűriszékben mind a négy karakter teljesen más" – magyarázta. Tóth Andi szerint szükség van a kiegyensúlyozottságra a műsorban, és bár ő a komolyságot fogja képviselni, fontos, hogy legyen, aki szórakoztatja a közönséget. "Van olyan ember, aki biztosan szórakoztatni fogja a közönséget – Laci, igen, rád gondolok –, és van olyan is, aki meg talán még túl komolyan is fogja venni azt a mentorszéket – igen, itt magamra gondolok" – tette hozzá. Tóth Andi izgatottan várja a műsort, és készen áll a mentorálásra.