„Közlekedik a család” – Autót nyerhet a legügyesebb család

Április végétől újra megrendezésre kerül a „Közlekedik a család” vetélkedősorozat, ahol a közlekedésbiztonsági feladatokban legügyesebb család egy új autóval gazdagodhat. A versenyre az iskolák is pályázhatnak, és értékes díjakat nyerhetnek.

A Rendőrség és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett eseményre a magyarországi lakóhellyel rendelkező családok jelentkezhetnek, amennyiben legalább az egyik szülő birtokában van egy érvényes „B” kategóriás vezetői engedélynek, és hat és tizenhét év közötti gyermeket nevelnek.

A vetélkedő sorozatot az Autós Nagykoalíció és a Skoda Magyarország támogatja, és az elmúlt év sikerei után idén április 27. és június 8. között húsz helyszínen, a fővárosban és a megyeszékhelyeken kerül megrendezésre.

A verseny fődíjaként egy Skoda Scala személygépkocsi talál gazdára. A 2-20. helyezett családok egy-egy hosszú hétvégére szóló magyarországi üdülést nyernek, és mindenki, aki a döntőbe jut, üzemanyag-utalványban részesül. Az iskolák számára is külön pályázatot hirdetnek. Azok az intézmények, amelyek a legtöbb családdal vesznek részt a vetélkedőn, jelentős értékű tan- és sportszereket nyerhetnek. Az első helyezett iskola 500 ezer forint, a második helyezett 300 ezer forint, míg a harmadik helyezett 100 ezer forint értékű tan- és sportszert kap.

A versenyről további információk a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon érhetők el.