A Wednesday 2. évadának forgatása megkezdődött: magyarok által kedvelt színészlegenda is a sorozatban!

Már javában zajlik a Netflix sikeres sorozata, a Wednesday második évadának forgatása, melynek keretében új színészek is csatlakoznak a már ismert szereplőgárdához.

A 2022-ben debütált sorozat folytatását sokan várták, és most bejelentették, hogy több új színész is csatlakozik a produkcióhoz. Korábban már nyilvánosságra került, hogy Steve Buscemi és Thandiwe Newton is szerepelni fog az új évadban, de a legújabb hírek szerint Joanna Lumley, Billie Piper, Heather Matarazzo, Haley Joel Osment és az 85 éves Christopher Lloyd is csatlakozik a szereplőkhöz.

Christopher Lloyd, aki a Vissza a jövőbe-trilógia Dokijaként és az élőszereplős Addams Family filmek Fester bácsijaként vált ismertté, igazi színészlegenda. Jelenleg még nem ismert, hogy milyen szerepet kap a sorozatban. A rendezői székben Tim Burton is visszatér, aki az első évadot is jegyezte, és a showrunner duó, Alfred Gough és Miles Millar mellett ő ismét irányítja a forgatást.

A forgatási munkálatok kezdetéről egy csoportkép is készült, amelyen a szereplőgárda látható, és egy kedvcsinálóban az új színészek nevét is leleplezték. A címszereplőt alakító Jenna Ortega számára a sorozat első évada hozta meg a nagy áttörést, és most a folytatásban is főszerepet játszik.

A szereplőgárdát leleplező kedvcsinálót alább tekintheti meg:

(via IGN)