Völgyesi Gabi az amerikai tapasztalatairól mesélt

Völgyesi Gabi a Reggeli című műsorban osztotta meg az Egyesült Államokban szerzett tapasztalatait, ahol családjával három hetet töltött. Az énekesnő szerint az amerikaiak jóval megértőbbek és elfogadóbbak, mint a magyarok.

Völgyesi Gabi nemrég tért haza az Egyesült Államokból, ahol családjával eltöltött idő alatt számos élménnyel gazdagodott. A Reggeli műsorban beszámolt arról, hogy az amerikai emberekkel való találkozásai során tapasztalta, hogy ők kevésbé kritikusak és inkább elfogadó magatartást tanúsítanak. Az énekesnő kiemelte, hogy Magyarországon sokkal több a kritika, és úgy véli, ezen a területen mindig van mit tanulni.

Völgyesi Gabi elmondása szerint az amerikaiak nyitottsága és ítélkezésmentessége példaértékű lehet számunkra. Hozzátette, hogy bár érti a magyar szemléletet is, úgy gondolja, hogy az elfogadó és megértő hozzáállás valami, amit érdemes megismerni és gyakorolni.

Az énekesnő korábban is megosztott már véleményt társadalmi kérdésekben; legutóbb tavaly decemberben a gyerekek telefonhasználatáról nyilatkozott.