Halálra késeltek egy 29 éves nőt Újvidéken

Szombat délután egy tragikus esemény rázta meg Újvidéket, ahol egy 29 éves nőt halálra késeltek. A gyanúsított egy 36 éves férfi, aki az áldozat élettársa volt.

A Szabad Magyar Szó értesülései szerint a bűncselekményt követően a mentők gyorsan a helyszínre érkeztek, de a nő életét már nem tudták megmenteni. Zoran Krulj, a Mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy a mentők délután 14 óra 46 perckor érkeztek meg, és ott a 29 éves nő halálát állapították meg.

A helyszínen tartózkodott a 36 éves férfi is, aki több szúrt sebbel a testén került elő, amelyeket feltehetően magának okozott. A pár három kiskorú gyermeket nevelt együtt, a legidősebbük 10 éves volt. A szomszédok beszámolója alapján a pár gyakran veszekedett, és nemrégiben a házuk is leégett. A Blic információi szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi testvéréhez költöztek, miután otthonuk a Banglades városrészben porig égett. A szomszédok szerint a pár egy héttel a tragédia előtt szakított, és a férfi a nő testvére előtt követte el a gyilkosságot.

A cikk végén felhívásokat is közöltek, amelyek az erőszak áldozatainak nyújtanak segítséget. Az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálat és az Áldozatsegítő Vonal éjjel-nappal ingyenesen hívható, valamint a NANE Egyesület segélyvonala is rendelkezésre áll a bántalmazott nők és gyermekek számára.