Bokor mentette meg a kiesett hároméves gyermek életét

Pénteken történt meg az a szörnyű eset, amikor egy hároméves kisgyermek kizuhant egy emeletes ház ötödik emeleti ablakából Csepelen, a Kossuth Lajos utcában.

A RTL Híradó beszámolója szerint a gyermek egy bokorra esett, ami valószínűleg tompította az esést, így a kisfiú túlélhette a 15 méteres zuhanást. A baleset után a gyermek eszméleténél volt és sírt, egy rendőrnő hosszú ideig tartotta a kezében. Információk szerint a gyermek édesanyjával és nagyszüleivel volt vendégségben, amikor a baleset történt.

A sérült gyermeket életveszélyes állapotban, lélegeztetve szállították kórházba. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy emelet színtű légzésbiztosításra volt szükség, és a kiérkező mentőknek azt kellett feltételezniük, hogy a gyermek súlyos belső sérüléseket szenvedett. A gyerekrohamkocsi a Baleseti Intézetbe vitte a kisfiút.

A rendőrség a történtek kapcsán kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást. Egyelőre nincs gyanúsítottjuk, de keresik, ki lehet a felelős a balesetért.