Vasúti balesetek miatt áll a forgalom két vonalon

Inárcs-Kakucs és Ócsa között, valamint Sáránd és Debrecen között is balesetek miatt szünetel a vasúti közlekedés, a Mávinform csütörtöki tájékoztatása szerint.

A Nagykerekiből Debrecenbe tartó S506-os vonat (36729) egy autóval ütközött Debrecenben, a repülőtér közelében lévő, Vértesi úti andráskereszttel ellátott átjárónál. A baleset következtében, amelyben szerencsére nem sérült meg senki, a vasúti forgalom várhatóan 9 óráig áll Sáránd és Debrecen között. A Máv pótlóbuszokat állított be, és a Debrecen-Nagykereki vonalon utazóknak hosszabb menetidővel, illetve egyes járatok kimaradásával kell számolniuk.

Egy másik baleset történt Inárcsnál, ahol a Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó S21-es vonat (2959) egy autóval ütközött a Rákóczi úton lévő, andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban. Itt is minden utas sértetlen maradt. A helyszínelés várhatóan 9 és 10 óra között tart, ez idő alatt Inárcs-Kakucs és Ócsa között szintén pótlóbuszokkal lehet utazni.

Az M1-es autópályán is baleset történt

Baleset nehezíti a közlekedést az M1-es autópályán is, ahol az Útinform közlése alapján Budapest irányába Bicske térségében történt baleset. A 31-es km-nél a sérült járművek a leállósávon vannak, de a bámészkodók miatt 2-3 km-es torlódás alakult ki.

A 45. Tour de Hongrie második versenynapján, május 9-én, a mezőny 12:40-kor Magyarország egyik leghíresebb borvidékének szívéből, Tokajból rajtol. A tokaji indulást követően a mezőny előbb Zemplén, majd Kazincbarcika felé fordul. A szakasz hossza 162 km, amely csupán Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét érinti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.

Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport