Wizz Air egy napra csökkenti az árait, kedvező árú utak az Egyesült Királyságba

A Wizz Air légitársaság egy napra jelentős kedvezményeket kínál az Egyesült Királyságba szóló repülőjegyekre, amelyek május és július közötti időszakra érvényesek. A fapados társaság akciója során a jegyárak 15 százalékkal csökkennek, de a hozzáadott szolgáltatások jelentősen megemelhetik a költségeket.

A Wizz Air csütörtökön 15 százalékkal csökkenti az Egyesült Királyságba szóló repülőjegyek árait, de ez a kedvezmény csak egy napig érvényes a légitársaság weboldalán található tájékoztatás szerint. A British Airways-szel szemben, amely lényegesen drágábban repül Angliába, a Wizz Air versenyképes árakat kínál.

Május 15-i foglalással és hajnali indulással, Wizz-discount használatával párezer forintért utazhatunk a 9 milliós angol fővárosba, és hasonlóan kedvező áron térhetünk haza május 16-án reggel. Este 8-as indulással, szintén akciózott áron, 13 ezer forintért kaphatunk jegyet, amely lehetőséget biztosít arra, hogy egész napot tölthessünk London nevezetességeinek megtekintésével.

A Wizz Air gépei Luton repülőtérre közlekednek, ami körülbelül 50 kilométerre fekszik London városközpontjától, és a transzfer-buszokkal 5 és 10 font közötti áron érhető el a központ.

Júniusban egy rövid kiruccanás már drágább, a Wizz-discountal 5700 forintért utazhatunk ki, és 14 ezer forintért jöhetünk vissza, így az oda-vissza út költsége 20 ezer forint körül alakul. Júliusban a helyzet hasonló, ahol a visszaút reggeli időpontjában a normál ár 77 ezer forint, de esti indulással 28 ezer forintért is hazarepülhetünk.

A Ryanair azonos napokon, más, de a városközponttól hasonló távolságra lévő repülőtérről 30 ezer forintért, júniusban 27 ezer forintért, míg júliusban 76 ezer forintért kínál jegyeket.

A jegyárak egy kézipoggyásszal érvényesek, de ha további poggyászt adnánk fel, az irányonként akár 50 ezer forinttal is növelheti a költségeket. A British Airways közvetlen járatai Budapestről Heathrow-ra 80 ezer forintba kerülnek egy útra.