Time Out Market nyílik Budapesten

A nemzetközi hírű Time Out Market hamarosan Budapestre érkezik, ahol a Corvin Palace-ban nyitja meg új egységét 2025-ben, a Nhood Hungary által nyújtott üzleti tanácsadásnak köszönhetően.

A Time Out Market célja, hogy egyetlen nagyobb gasztropiac keretein belül kínálja a város legizgalmasabb kulináris élményeit. A budapesti piac a Corvin Palace áruház első emeletén terül majd el, körülbelül 2500 négyzetméternyi belső területen, amelyet további 775 négyzetméternyi tetőterasz egészít ki. A látogatók számára 14 konyha, 4 bár és egy rendezvényterem lesz elérhető, valamint mintegy 800 ülőhely biztosítja majd a kényelmet. A vendégek a kulturális események mellett díjnyertes szakácsok és éttermek kínálatából válogathatnak majd.

A Time Out Market koncepciója először Lisszabonban valósult meg 2014-ben, és azóta világszerte számos nagyvárosban, többek között New Yorkban, Miamiban, Bostonban, Chicagoban, Montrealban és Dubaiban is megnyitották kapuikat az új egységek. A budapesti projekt megvalósításában a Nhood Hungary csapata nyújt segítséget.