Kárpáti Rebeka és milliárdos párja szakítottak

Válságba került Kárpáti Rebeka és Lénárd András kapcsolata, a modell már nem hordja az eljegyzési gyűrűt, de a milliárdos üzletember nem adja fel, és rózsacsokrokkal próbálja visszahódítani.

Kárpáti Rebeka és 17 évvel idősebb párja, Lénárd András kapcsolata komoly hullámvölgybe került. A volt szépségkirálynő ujján még az ünnepek után csillogott egy hatalmas ékköves gyűrű, amely az eljegyzésüket jelképezte, de a TV2-n hamarosan induló Zsákbamacska sajtótájékoztatóján már nem viselte azt. Rebeka a magánéletéről nem kívánt beszélni, és a helyszínen érkezett hatalmas vörös rózsacsokor is arra utal, hogy Lénárd még nem adta fel a reményt a kapcsolat helyreállítására.

A pár tagjai nem nyilatkoznak a magánéletükről, és bár Andrásnak is elküldtük a kérdéseinket, eddig nem reagált. Egy közeli ismerősük szerint a kapcsolat valóban hullámvölgyben van, és felmerül a kérdés, hogy van-e még visszaút.

Az eljegyzés után a kapcsolatuk boldog és kiegyensúlyozott volt, az esküvőt is tervezgették, de az utóbbi pár hétben problémák adódtak, amelyek a kapcsolat végét is jelenthetik. Az informátor szerint azonban még nem minden véglegesen eldöntve, korábban is voltak döccenők, amelyeket sikerült helyrehozniuk. Kárpáti Rebeka februárban erősítette meg, hogy jegyben járnak Lénárd Andrással, és a lánykérésről nem osztott meg részleteket, de elárulta, milyen lagzira vágyik milliárdos szerelmével. Megjegyezte, az esküvő mellett a gyermekvállalásra is régóta vágyik már, de ezt a lagzival együtt még a jövőnek nevezte.

Lénárd András, aki korábban több botrányos hír kapcsán is szerepelt a sajtóban, többek között embercsempészettel vádolták, nagyvállalatot perelt, és diplomata-útlevelét is visszavonták, most mindent megtesz a békülés érdekében, és nem ez az első alkalom, hogy csokrot vagy ajándékot küldött Rebekának.

Tavaly a Blikk elsőként számolt be arról, hogy Kárpáti Rebeka titokzatos szerelme Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör erdélyi tulajdonosa. Akkor sem nyilatkoztak a kapcsolatukról, de Rebeka később közös képek megosztásával megerősítette a kapcsolatot, és hasonlóan tett az eljegyzés tényével kapcsolatban is. A Blikk információi szerint a pár 2023 júliusa óta alkot egy párt, és már idén januárban úgy tűnt, a fiatal szépségkirálynőt eljegyezte 17 évvel idősebb párja.