Hódi Pamela és lánya, a bokszolás szerelmesei

Hódi Pamela, aki hamarosan a Sztárbox versenyzőjeként tér vissza a képernyőre, lelkesen készül a ringbe szállásra, és ebben 10 éves lánya, Berki Natasa is osztozik. A kétgyermekes édesanya a Borsnak mesélt a felkészülésről és arról, hogy bár volt már ennél vékonyabb, jelenleg az izmosodásra koncentrál. Hódi elmondása szerint lánya, Natasa nem az ő unszolására, hanem saját érdeklődéséből kezdett el vele edzeni, és bár nem űzi a sportot komoly szinten, de amikor kedve van, elkíséri őt a terembe.

A felkészülés mellett Hódi Pamela egy másik, személyesebb kihívással is szembenéz: több mint két éve tartó koronavírus-szövődményekkel küzd, amelyek következtében a szaglása és az ízlelése nem működik megfelelően. Egy divateseményen beszélt arról, hogy a Covid óta szenved a szaglással és az ízleléssel, és bár nem tudja, lehetne-e a helyzetén segíteni, megtanult ezzel együtt élni. Hódi a fűszeres, erős illatokat részesíti előnyben, és különösen szereti a tiszta ruha friss öblítőillatát. Őszintén bevallotta, hogy a koronavírus-járvány berobbanásakor kapta el először a betegséget, és azóta sem tért vissza minden a normális kerékvágásba, ezért nem tudta teljesen átélni egy parfümmárka rendezvényét, ahol bemutatták egy márka új, exkluzív parfümkollekcióját.

A Sztárbox következő évadának könnyűsúly versenyzői között Hódi Pamela mellett olyan nevek szerepelnek, mint Sáp Vivien, Halastyák Fanni és Dér Heni. Hódi és lánya, Natasa, a sportág iránti közös érdeklődésük révén, együtt készülnek a közelgő megmérettetésre.