Galambos Boglárka és Csipak Péter kapcsolatának vége

Galambos Boglárka, Galambos Lajos lánya, nyilatkozatot tett a Best magazinnak kapcsolatának végeztéről Csipak Péterrel, a Fashion Street tulajdonosával. A divattervező hangsúlyozta, hogy a szakítás oka nem hűtlenség volt, hanem az életük eltérő irányba haladása.

Galambos Boglárka szerint a kapcsolatuknak azért lett vége, mert máshol tartanak az életben, és ő most a karrierjére szeretne koncentrálni. A divattervező elmondta, hogy a munkája a szenvedélye, és ahol csak lehet, szeretné bemutatni a divatmárkáját, ami állandó készenlétet és pakolást igényel. Boglárka kiemelte, hogy olyan társra vágyik, aki bírja és szereti az állandó hajtást.

A 23 éves lány hangsúlyozta, hogy sosem lesz az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét, mert mindent meg tud teremteni magának. Elmondása szerint egy társtól nem egzisztenciális, hanem lelki támogatást vár, és fontosnak tartja a kölcsönös bizalmat, őszinteséget és tiszteletet.

A kapcsolatuk fél év után ért véget, és bár a szakítás után is jóban maradtak, Galambos Boglárka kijelentette, hogy exével már nem lesznek egy pár. A divattervező hozzátette, hogy édesapja, Galambos Lajos is támogatta őt a kapcsolat során és a szakításnál is.

Galambos Boglárka divattervezőként egyre sikeresebb, és nemrégiben a Fashion Streeten nyílt üzlete, amely egy hónap múlva eltűnt. Tisztázta, hogy az üzlethelyiséget nem Csipak Pétertől, hanem a Ritz Carltontól vette ki egy hónapos időintervallumra, és a projektet nyolc tervezőpartnerével közösen finanszírozta. Az üzlet eltűnése után Boglárka elárulta, hogy más elképzelései vannak, mint ami hazánkban elfogadott.