Ördög Nóra és családja külföldi bázisról álmodoznak

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál már eljátszottak a gondolattal, hogy Magyarország mellett egy másik európai bázist is kialakítsanak. A műsorvezető és családja imádnak utazni, és szeretnék, ha a gyermekeik is minél többet látnának a világból.

A sztárpár és gyermekeik már számos szép helyen megfordultak a világban, és Ördög Nóra őszintén bevallotta, hogy másik országban is el tudnák képzelni magukat. A műsorvezető elárulta, hogy bár még nincsenek konkrét terveik, de szeretnék, ha a gyermekeik is világot látnának, ezért gyakran négyesben kelnek útra.

A család utazási szenvedélye nem új keletű, hiszen az Ázsia Expressz forgatásainál is gyakran kilátogattak hozzá, hogy ne kelljen annyit nélkülözniük egymást. Ördög Nóra a femcafe.hu-nak adott interjúban beszélt arról, hogy bár még nincs semmi konkrétum, de egy külföldi bázis kialakítása egy következő távlati terv lehet számukra.

"Én szeretem kimondani az ilyen távlati terveimet, vágyaimat, és egy interjúban valóban elhangzott, hogy egy másik országban esetleg, de Európán belül maradva ki kéne alakítani egy bázist. Valahogy azt érzem, hogy ha ezek így kimondódnak, akkor előbb-utóbb, akkor mi magunk is közelebb kerülünk ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk. Még nincs semmi konkrétum egyébként, ez csak egy érzés, ez csak egy következő távlati terv. De azzal, hogy ezt sokszor elmondom és elkezdtem beleültetni az emberek fejébe, remélem, hogy közel tudok hozzá kerülni" - nyilatkozta lelkesen a kétgyermekes édesanya.

A családi élet mellett Ördög Nóra karrierje is szárnyal, jelenleg a TV2 egyik meghatározó arca, ahol műsorvezetőként és zsűritagként is aktív. Az RTL Klubtól való távozása óta, amely 2014-ben botrányos körülmények között történt, a TV2-nél érzi végre megbecsülve magát. A csatornaváltás kapcsán elmondta, hogy a fájdalmas döntést terhes állapotban, sok álmatlan éjszaka és idegeskedés után hozta meg, és bár a váltás sokakat meglepett, ő nem bánta meg a lépést.

"Jó érzéssel azóta sem tudtam az RTL Klubra gondolni. Csakis azokra a barátaimra, akikkel ott együtt dolgoztam és akik közül azóta nagyon sokan a kollégáim is a TV2-nél… De azért ott maradt egy csomó feldolgozatlan trauma, amit én dédelgettem magamban. Könnyebb volt drasztikus döntéssel egy új helyen, tiszta lappal indulni. Megbecsültség, férfiakkal való bánásmód, kontra a velem szembeni bánásmód, az érdektelenség..." - részletezte a döntése kapcsán az édesanya.

Az RTL Klubnál érzett megalázó bánásmód és a TV2-től kapott megbecsülés hatására döntött úgy, hogy a konkurens csatornánál folytatja, ahol már több mint egy évtizede sikeresen dolgozik. Ördög Nóra elmondása szerint az RTL Klubnál általában az volt az érzése, hogy érezze megtiszteltetésnek, hogy ott dolgozhat, míg a TV2-nél éppen ellenkezőleg, nagy megtiszteltetésnek érezték, hogy ő választotta őket. Ördög Nóra hozzátette, hogy nagyon jól esett neki, hogy az RTL Klub új vezérigazgatója felhívta telefonon, hogy személyesen kérjen bocsánatot elődei nevében, miután először beszélt ezekről a problémákról, és az RTL kiadott egy elnézéstkérő közleményt.

„Nagy elégtétel volt, helyretette a dolgokat bennem. Kellett a részükről is nagyfokú elegancia.”