Maja első nyaralása Jákob Zoltán jóvoltából

Nagy öröm érte Damu Roland nyolcéves kislányát, Maját, aki élete első nyaralására készülhet, köszönhetően Jákob Zoltán milliárdos nagylelkűségének.

Damu Roland özvegye, Edina, aki egyedül neveli Maját, a Blikken keresztül kereste meg Jákob Zoltánt, hogy a kislány álmát valóra válthassa, hiszen Maja még sosem volt nyaralni. Edina elmondása szerint, bár van egy jó állása, és igyekeznek kijönni a kevéske pénzükből, nyaralásra még sosem futotta a család szűkös anyagi keretéből.

Jákob Zoltán, aki ismert jótékonykodásáról, meghatódott Maja történetén, és boldogan vállalta, hogy állja a kislány első vakációját. Az üzletember otthonában fogadta Edinát és Maját, és kifejtette, hogy különösen boldogan segít, ha gyerekekről van szó, és szeretné teljesíteni a szívük legnagyobb vágyát. Összeszorult a szíve, amikor meghallotta, hogy egy nyolcéves kislány még sosem volt nyaralni, ezért úgy döntött, Maja első vakációját ő állja.

Edina a Blikknek nyilatkozva elárulta, hogy Maja eddigi "nyaralásai" csupán a budapesti strandokig terjedtek, és még olyan rokonuk sincs, akinek kertes háza lenne vidéken, ahol a kislány kicsit vakációzhatna. Jákob Zoltán segítségével azonban most Maja valódi nyaraláson vehet részt.