Feladta magát a rendőrségen Nicolas Cage fia

Egy áprilisi bűncselekménnyel kapcsolatban kereste őt a rendőrség, önként jelentkezett az illetékes kapitányságon. Nicolas Cage fiát, Weston Cage Coppolát azzal gyanúsítják, hogy két embert súlyosan bántalmazott.

A Los Angeles-i rendőrség közleményében bejelentette, hogy Weston Cage Coppola önként feladta magát, miután egy április 28-i incidens miatt keresték. A fiatal férfit azzal vádolják, hogy két személyt olyan mértékben bántalmazott, hogy azok súlyos sérüléseket szenvedtek.

A rendőrségi közlemény részletei szerint nem tettek említést arról, hogy Weston, aki színészként és zenészként is ismert, milyen eszközt használt az állítólagos támadás során.

A CNN információi szerint az ügyet a Los Angeles-i kerületi ügyészség elé terjesztették múlt hónapban. Weston Cage Coppola ellen „kétrendbeli, halálos fegyverrel elkövetett testi sértés” miatt indult eljárás, ami egy bűncselekmény elkövetésére vonatkozó parancsot és 150 ezer dolláros óvadékot eredményezett.

Weston, aki Nicolas Cage legidősebb gyermeke, 33 éves. A történtekkel kapcsolatban egyelőre sem ő, sem édesapja nem nyilatkozott a sajtónak.