Ungár Anikó a fia menyasszonyáról: "Azt hiszem, hogy a választásaink minősítenek minket"

Ungár Anikó, az előadóművész a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsor vendégeként osztotta meg gondolatait fia, Baronits Gábor közelgő házasságáról és jövendőbeli menyéről, Oczella Eszterről.

Ungár Anikó elmondta, hogy nagyon örül és boldog, mivel látja fia és jövendőbeli menye boldogságát, ami számára a legfontosabb. Kiemelte, hogy nem szeretne dominálni vagy nyomulni a kapcsolatukban, mert tisztában van azzal, hogy ez az ő életük, és ő csak kívülről figyeli az eseményeket.

Az előadóművész arról is beszélt, hogy a választásaink minősítenek minket, és hogy a kapcsolatokban gyakran keresünk valamilyen formában a szüleink jellemvonásait, bár ez egy tudatalatti folyamat. Ungár Anikó elismeri, hogy ő és jövendőbeli menye is karakán nők, ami valószínűleg otthonos érzést kelt fiában, és ezért működhet jól a kapcsolatuk.

Végül Ungár Anikó hozzátette, hogy bár élete során többször váltott életkapcsolatot, legyen az házasság vagy párkapcsolat, úgy véli, hogy fia inkább azt vette példaként, hogy megtanult választani. Úgy gondolja, hogy a választásaink minősítenek minket, és ez alapján ítélhetjük meg önmagunkat és másokat.