Kóbor János lánya, Léna, élete első szerelmében

Először érez szerelmet Kóbor János lánya, Léna, aki határtalanul boldog, hogy a nyári szünet alatt több ideje jut a titokzatos fiúra, aki néhány évvel idősebb nála. A 17 éves lány a vakáció alatt nemcsak a szerelemmel van elfoglalva, hanem színházi előadásokkal és zenei karrierjének beindításával is.

Léna elárulta, hogy nagyon várta a nyarat, mert bár fontos számára a tanulás, ilyenkor kicsit ő is kikapcsolhat. A fiatal lány szeretné óvni kapcsolatát a nyilvánosságtól, de megosztott néhány részletet a fiúról. "Életemben ez az első szerelem, és nagyon boldog vagyok. Különösen szerencsés, hogy nyáron talált rám, így több időnk van egymásra a párommal. Ő 4-5 évvel idősebb nálam, egy buliban ismerkedtünk meg. Nem tudta, hogy ki vagyok, csak mikor hazaért, és rám keresett a neten, akkor szembesült vele" – mesélte nevetve Léna. Hozzátette, hogy mindketten elfoglaltak, ami elősegíti a kölcsönös megértést, és bár a párja nem zenél, mégis támogató és kívülről fújja már az összes dalát.

A 2021-ben elhunyt Kóbor János lánya hamarosan önálló zenei karrierbe kezd. Már készülnek a dalok, amelyeken Hadas Alfréddel dolgoznak együtt, és a tervek szerint a nyár folyamán szeretnék kiadni őket. "Alfréddal teljesen véletlenül sodort össze az élet, nemrég kezdtünk el dolgozni, és nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk. Rengeteg mindenben segít, például, hogy hogyan kell dalokat komponálni. Lesznek közös duettjeink, de önálló zenék is, egy részük már el is készült. Hamarosan kiadjuk őket, készül hozzájuk videoklip, így bízom benne, hogy a jövő szezonban már koncertezem is" – osztotta meg terveit a leendő énekesnő.

Léna, bár édesapjának köszönhetően már a zene bűvöletében nőtt fel és örökölte a tehetséget, szeretne egyetemre járni és diplomát szerezni. Úgy véli, fontos, hogy az ember manapság több lábon álljon. "Sok minden érdekel, de még nem körvonalazódott, hogy melyik irányba tanulok majd tovább. A zene viszont biztos, járjuk a Gyöngyhajú lány című musicallel nyáron az országot, rendszeresen képzem magam énektanárnál, emellett sokat stúdiózunk. Édesapám is tudta, hogy szeretnék énekesnő lenni. Bár támogatott, féltett is, mert jól ismerte a szakma árnyoldalait. Azt viszont biztosan nem akarta volna, hogy tehetségkutatóban próbáljam ki magam, és ez nekem sem szerepel a terveim között" – mondta határozottan Léna, aki saját dalai mellett Omega slágereket is szeretne előadni.

Az új dalokat eddig mindenki nagyon kedvelte, az édesanyja például folyton hallgatja őket autóvezetés közben. Léna is szereti édesapja együttesének, az Omega-nak a dalait, és tervezi, hogy néhányat feldolgoz majd. "Van is jó néhány, amely szerintem ma is megállja a helyét. Mindenképpen szeretnék majd közülük néhányat feldolgozni" – tette hozzá.