Lerch István, a V' Moto-Rock legendája újra kommunikál

A V' Moto-Rock egykori billentyűse, Lerch István, aki két agyvérzésen és több műtéten esett át, csodálatos javulást mutat. Felesége, Enikő és barátai, köztük Hrutka Róbert, Solti János és Charlie is megdöbbentek azon, ahogy a zenész kommunikál velük.

Lerch István, a V' Moto-Rock egykori legendás billentyűse és dalszerzője, aki két agyvérzésen, két életmentő és egy korrekciós koponyaműtéten esett át, egyre többet és jobban kommunikál. Elveszített szavakat és mondatokat keres, már képes szívből nevetni és sírni is. Felesége, Enikő, akit a zenész Angyallánynak hív, együtt nevet és sír vele. Lerch István szeptember 16-án tölti be a 70. életévét, ami egy csodálatos, de tragikus életút fontos állomása lesz.

A zenész felesége, Enikő elmondta, hogy Lerch István igazi barátai rendszeresen keresik őt. Hrutka Róbert, Solti János és Charlie is látogatást tettek nála, és ők is megdöbbentek azon, ahogy István kommunikált velük. Lerch István élni akarása hihetetlen, és ez segíti őt a javulásban. Felesége szerint olyan kifejezéseket használ, amelyeket évek óta nem hallhattak tőle.

Lerch István hosszú időt töltött kórházban, és halálközeli élményeken is túl van. Orvosok, ápolók és gyógytornászok harcoltak az életéért. A zenésznek folyamatosan vigyáznia kell magára, de még ebben a beszűkült élettérben is megtalálja a boldogság apró morzsáit. Feleségével és barátaival kártyázik, filmeket és sorozatokat néznek, például a kedvenc Emerson, Lake & Palmer koncertjeit. Ha hangulata engedi, újra leül a zongora mögé és bal kézzel játszik.