Ilyen Vitray Tamás élete új szerelmével, Évával

Közös életükről mesélt a Meglepetésnek Vitray Tamás és felesége, Éva. A 36 évvel fiatalabb asszony szerint könnyű együtt élni a riporterrel, és kapcsolatukat a humor is jellemzi.

A 92 éves Vitray Tamás februárban házasodott össze 36 évvel fiatalabb párjával, Évával, és nemrégiben költöztek össze. A házaspár a Meglepetés magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy milyen a mindennapjaik együtt. Vitray Tamás elárulta, hogy ő vitte magával a holmiját Éva 64 négyzetméteres lakásába, ahol már csak ketten élnek, mivel Éva huszonéves gyermekei elköltöztek otthonról.

Éva szerint hétköznapi az életük, gyakran sokáig fent vannak esténként, tévét vagy színházi előadást néznek, és örömmel állapították meg, hogy zenei ízlésük is megegyezik. Az asszony különös érzéssel tölti el, amikor férje a tévés emlékeiről mesél, hiszen régen nagy rajongója volt a műsorainak. „Nem szégyellem az örömömet. Néha megköszönöm magamban, hogy a sorsom így alakult" – mondta Éva a Meglepetésnek.

Éva azt is elmondta, hogy könnyű együtt élni a műsorvezetővel, és a humor is jellemző a kapcsolatukra. „Életemben nem nevettem annyit, mint amióta együtt vagyunk. Szerintem, Tamás színésznek is jó lett volna” – tette hozzá.

Az interjú végén Éva kiemelte, hogy a gyermekei is kedvelik Vitray Tamást, és mióta összeköltöztek, kétszer annyit látogatják őket, mint korábban. Nemrégiben Vitray Tamást otthonában érte baleset, felesége talált rá vérző fejjel, és mentőt hívott hozzá.