Schumacher Vanda átverésre figyelmeztet

Schumacher Vanda közösségi oldalán figyelmeztetést tett közzé: valaki a nevében próbál pénzt kicsalni az emberektől, ezért óvatosságra int mindenkit.

Schumacher Vanda arra hívta fel a figyelmet, hogy egy csaló az ő nevében próbál meg pénzt kicsalni a követőitől. A tévésztár TikTok-profilját egy az egyben lemásolták, és üzeneteket küldenek a nevében, ami miatt mindenkit óvatosságra intett, hogy ne adják meg adataikat senkinek.

A műsorvezető Instagram-sztorijában fejezte ki felháborodását, és arra kérte követőit, hogy ne dőljenek be az álprofilnak. Schumacher Vanda nem érti, miért használja fel valaki a nevét és tartalmait hamis oldal létrehozására, és arra használja, hogy pénzt csaljon ki az emberektől. Azt is hozzátette, hogy soha nem küldött üzenetet TikTokon, és ha valaki az ő nevében ír, az biztosan átverés.

Schumacher Vanda a követőit arra kérte, hogy ne vegyenek meg semmit, ne utaljanak pénzt, és ne adjanak ki személyes adatokat. Néhány képernyőfotót is megosztott, amelyen látható, hogy az adathalász a kriptokereskedelemmel kapcsolatos tapasztalatokról érdeklődik.