Cserbenhagyásos gázolásért is állt már bíróság előtt a hollywoodi színésznő

Michelle Rodriguez, a Halálos iramban-filmek, az Avatar és a Lost – Eltűntek sztárja, aki imádja a sebességet, korábban gyorshajtás miatt börtönben is ült, és többször is meggyűlt a baja a törvénnyel. A színésznőről talán kevesen tudják, hogy fiatalabb korában gyorshajtás miatt börtönben is ült, és a karrierje mellett a sebesség szeretete is jellemző rá.

Michelle Rodriguez több alkalommal is konfliktusba került a rendőrséggel. 2002-ben lakótársa feljelentette, hogy megverte, de a vádat később visszavonták. 2004-ben Los Angelesben három vétségért, köztük ittas vezetésért és cserbenhagyásos gázolásért állt bíróság előtt.

A CBS News szerint a színésznőt két nap börtönbüntetésre ítélték, közérdekű munkára kötelezték, és egy három hónapos alkoholelvonó kúrán kellett részt vennie. Emellett három év próbaidőt kapott.

2005-ben, Hawaii-on újra ittas vezetésért tartóztatták le, amikor éppen a Lost című sorozatot forgatta. 2006-ban bűnösnek vallotta magát az ittas vezetés vádjában, 500 dollár bírságot fizetett, és öt napot töltött a rácsok mögött.

A közmunka és az elvonókúra elmulasztása miatt 2007-ben ismét elítélték. Eredetileg 180 napra szánták a büntetését, de a börtön túlzsúfoltsága miatt 18 nap után szabadon engedték. Cserébe 30 napos rehabilitációs kezelésre és 30 nap közmunkára kötelezték, és 2009 júniusáig próbaidőre bocsátották.

Frank Mateljan, Los Angeles város ügyvédjének szóvivője szerint Rodriguez állítólagosan befejezte a közösségi szolgálatot, de kiderült, hogy az adott napon New Yorkban tartózkodott. Emiatt kénytelen volt később teljesíteni a kötelezettségeit.

Michelle Rodriguez 2013-ban az ABC Newsnak adott interjújában elismerte, hogy voltak nehéz pillanatai, és hogy keményen bulizott, de úgy érzi, sikerült túllépnie ezeken. A színésznő lázadó természetű, de most már készen áll arra, hogy teljes mértékben a karrierjére koncentráljon. Időnként a hegyekbe vonul el, hogy kiszakadjon a mindennapokból.