Mészáros Lili új arcát mutatja

Mészáros Lili, a Next Top Model Hungary győztese, ismét megváltoztatta megjelenését, és legújabb fotóin szinte felismerhetetlen.

A TV2 tehetségkutatójának, a Next Top Model Hungary-nak a győztese, Mészáros Lili, aki korábban biomérnöknek tanult és kényszeresen sminkelt, mert szégyellte az arcát, most egy friss Instagram-bejegyzésben mutatta meg legújabb fotóit. A képeken Oleg Borisuk divatfotós munkáját csodálhatjuk meg, akivel Mészáros a Next Top Model Hungary forgatásán is együtt dolgozott.

A modell megjelenéséért Kiss Márk, a TV2 stylistja felelt, és a különleges smink és frizura miatt Mészáros Lilit első pillantásra alig lehet felismerni. A fotósorozatot Mészáros egy érdekes kifejezéssel kommentálta, a „hidden character unlocked” kifejezést használta, ami magyarul annyit tesz: „rejtett karakter feloldva”.

Ez a megjegyzés arra utalhat, hogy Mészáros Lili új oldalát mutatja meg, vagy új személyiségaspektusait fedezte fel a modellkedés világában. Az Instagram-posztja alapján úgy tűnik, hogy a Next Top Model Hungary győztese továbbra is szeret kísérletezni a megjelenésével, és nem fél új dolgokat kipróbálni.