Marsi Anikó és a tökéletes férfi képe

Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője, váratlanul találta meg új szerelmét, Gyarmati Gábort, és most elárulta, milyen tulajdonságokkal rendelkezik számára a tökéletes férfi.

Marsi Anikó élete egy váratlan fordulatot vett, amikor új szerelme, Gyarmati Gábor belépett az életébe, éppen akkor, amikor egyáltalán nem számított rá. A műsorvezetőnő nem sokkal azután találkozott jelenlegi párjával, hogy hivatalosan is elvált előző férjétől, Palik Lászlótól, és akkor még nem érezte magát késznek egy új kapcsolatra. Marsi korábban elmondta, volt egy időszak, amikor elutasította Gyarmatit, mondván, hogy ne keressen többé, de később rájött, hogy Gyarmati az, akire valójában szüksége van. Gyarmati Gábor is megerősítette érzéseit, kijelentve, hogy Marsi Anikó az a nő, akit mindig is kerest.

A műsorvezetőnő a Story magazinnak adott interjúban beszélt az első szerelemről, hangsúlyozva, hogy nem szeretne senkit megbántani azzal, hogy első szerelmének nevezze meg valakit, mivel mások is úgy érezhetik, hogy ők voltak az elsők. Marsi Anikó szerint az óvodai szerelmek említése komolytalanná teheti a dolgot, ezért kerüli ezt a témát.

A tökéletes férfi képét illetően Marsi Anikó világosan fogalmazott:

„A megfelelő férfi az, aki ismeri minden gyengeségedet, de sohasem fogja felhasználni ellened őket” – mondta a műsorvezetőnő.