Luca Dolhai követi édesapja, Attila lépteit

Dolhai Attila lánya, Luca, aki nemrégiben adott diplomakoncertet, elárulta, hogy édesapja hírnevének köszönhetően nem érzett negatív hatásokat. A család és a művészet harmonikus együttélését példaképként állítja maga elé.

Dolhai Attila, az Operettszínház sztárja három lány büszke édesapja, akik közül a legidősebb, Luca már felnőtt korba lépett és édesapja nyomdokaiba lépett. Nemcsak a színészet terén követi őt, hanem a zenei pályán is, ahol már együtt is koncerteztek. Luca háromévnyi alapképzés után júniusban diplomakoncertet adott a Zeneakadémia Solti-termében, ahol magánénekes szakon tanult, és ahol családja mellett mások is hosszan tapsoltak előadásának.

A fiatal tehetség további tanulmányokat tervez, mesterképzésre készül. Beszámolója szerint a Dolhai név nem hozott számára negatív tapasztalatokat, sőt, édesapjával való együtt éneklést mindkettőjük számára bónusznak tekinti. Luca szülei, Attila és felesége, Vivi példaképei, akiknek házassága bizonyítja számára, hogy lehetséges egy művészi karrier mellett is kiegyensúlyozott életet élni.

Dolhai Attila, mint lányos édesapa, korábban gyakran gondolkodott azon, hogy mi lesz, ha udvarlók jelennek meg lányai életében. Az évek során azonban egyre könnyedebben kezeli ezt a témát, és elárulta, hogy már vannak udvarlók, de azt nem részletezte, hogy melyik lányának.