Király Linda újra szerelmes: élete első szerelmével jött össze

Az énekesnő, Király Linda 15 évvel a szakítás után újra egy párt alkot élete első szerelmével, egy amerikai zenei producerrel. A kapcsolatot testvérei, Király Viktor és Benjamin segítették újraéleszteni.

Király Linda nemrégiben tett nyilatkozatot szerelmi életéről, amelyből kiderül, hogy a múltban már volt egy nyolc évig tartó kapcsolata Simonnal, aki az énekesnő élete első szerelme volt. A kapcsolatuk annak idején Amerikában kezdődött, ahol Linda egy felkapott stúdióban dolgozott és ott találkozott először a producerrel. A szakításuk után is fennmaradt közöttük a kapcsolat, és minden nap beszéltek egymással.

A szerelmi történetük új fejezete a napokban kezdődött, amikor Simon Budapestre érkezett, és lesifotókon is megörökítették őket együtt. A találkozót követően Király Linda elárulta, hogy újra fellobbant köztük a szikra, és úgy döntöttek, megpróbálnak újra együtt lenni.

A kapcsolat újraélesztésében nagy szerepet játszottak Linda ikeröccsei, Király Viktor és Benjamin, akik már két éve próbálkoztak összehozni őket. Linda szerint a testvérei mindig arra buzdították, hogy beszéljen Simonnal, és ne hagyja figyelmen kívül a kapcsolatukat.

A romantikus újrakezdés egy telefonhívással indult, amikor Linda megkérdezte Simont, hogy jönne-e Budapestre, és Simon egy útra szóló jegyet váltott. Simon édesanyja is elkísérte őt, de ő csak pár napot marad, míg Simon tervei egyelőre ismeretlenek.