Kulcsár Edina napját Medox és Nina tette felejthetetlenné

Kulcsár Edina és családja egy kakassal való találkozás során vicces helyzetbe kerültek, amelyet az Instagramon is megosztott.

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő nemrégiben egy kellemes családi kiruccanás keretében látogatott el gyermekeivel és édesanyjával, Jakab Krisztinával a siófoki állatkertbe. Az ott töltött idő alatt Edina egy pillanatra maga is gyermekként élvezhette az állatok közelségét. Ezen a kiránduláson készült az a videó is, amelyen Medox és Nina, Edina öt és négy éves gyermekei egy kakassal kerültek szembe.

A gyerekek bátorsága megdöbbentő volt, ám a kakas nem látszott túlzottan élvezni a figyelmet. Kulcsár Edina figyelmeztetése ellenére, hogy "Nina, vigyázz, mert megtámad!", Medox mégis közelebb merészkedett az állathoz. A kakas váratlan reakciója egy rövid üldözésbe torkollott, amely során a kisfiú ijedten, de gyorsan távolodott el, így vicces pillanatokat szolgáltatva a családnak.

A mulatságos jelenetet megörökítő videó az Instagramon keresztül bárki számára elérhetővé vált, így mások is osztozhatnak a család vidám pillanataiban.