Döbbenetes meglepetés fogadta Kajdi Csabát a hotelszobájában

A modellügynökség vezetője, Kajdi Csaba nem mindennapi helyzetbe botlott, amikor a dubrovniki szállodai szobájába érkezett: egy szerelmes pár éppen intimebb pillanatait élte át.

Kajdi Csaba, aki a munkájából adódóan gyakran utazik a világ különböző tájaira, egy dubrovniki látogatása során váratlan helyzettel szembesült. Barátai meghívására érkezett a városba, és már nagyon várta, hogy pihenhessen a szállodai szobájában. Azonban amikor belépett, egy szeretkező párra lett figyelmes, akiket egyáltalán nem zavart a váratlan közönség. A szobaszerviz sem reagált túl kedvesen, csupán megjegyezte, hogy "itt bizony még valaki más van".

Kajdi elmondása szerint általában mindig alaposan átvizsgálja a szállodai szobákat, mielőtt elfoglalná azokat. Különösen a fürdőszobát és a WC-t, valamint az ágyat szokta ellenőrizni, hogy minden tiszta és rendben legyen. Ebben az esetben azonban nem volt lehetősége erre, mivel a meglepetés már az ajtónyitás pillanatában érte. A történteket a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak mesélte el.