Jennifer Lopez és Ben Affleck eladja a 24 fürdőszobás luxusvilláját

Jennifer Lopez és Ben Affleck hivatalosan is piacra dobta Beverly Hills-i luxusvilláját, amelyet 2023-ban szereztek meg, és most 68 millió dollárért kínálnak eladásra.

A Business Insider információi szerint a pár által felújított ingatlan 12 hálószobával és 24 fürdőszobával büszkélkedhet. A luxusvilla komplexumához tartozik egy 5000 négyzetméteres vendégház, egy gondnoki ház, valamint egy két hálószobás őrház is. Az autók számára kialakított helyek között megtalálható egy 12 állásos garázs és egy 80 jármű befogadására alkalmas parkoló. A sportrajongók számára különösen vonzó lehet a privát sportkomplexum, amely kosárlabda- és pickleball-pályákat, edzőtermeket, bokszringet és medencét is kínál a leendő tulajdonosoknak.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatát illetően hónapok óta szárnyalnak a pletykák, különösen miután az idei Met-gálán nem jelentek meg együtt, annak ellenére, hogy Lopez a rendezvény kurátori bizottságának tagja volt. A pár húsz évvel ezelőtti szakítása után 2021 tavaszán újra egymásra találtak, és 2022-ben összeházasodtak. Azonban a kapcsolatuk állítólagos megromlásáról szóló hírek akkor kezdtek elterjedni, amikor idén májusban több rendezvényen is külön-külön vettek részt, és azóta sem erősítették meg vagy cáfolták az esetleges különválásról szóló híreszteléseket.