Jakupcsek Gabriella családi nyaralásról posztolt

Jakupcsek Gabriella, a népszerű műsorvezető, ritkán oszt meg családi pillanatokat a közösségi médiában, de most kivételt tett és megosztott egy fotót, amelyen férjével, Kliegl Ádámmal és lányukkal, Kliegl Emma Rózával láthatók.

A kép a család idei nyaralásán készült, és Jakupcsek Gabriella Facebook-oldalán jelent meg. A műsorvezető és íróként is ismert egyéniség második házasságából származó 16 éves lányával és operatőr férjével töltött néhány napot, amit a munkájuk miatt ritkán tehetnek meg. A közös időtöltés fontosságát hangsúlyozva Jakupcsek így fogalmazott a közösségi oldalon: "Cikik lennénk? 😜 Néhány napot rendszeresen lopunk együtt, mert a munkánk mindig másfelé visz….🙂" .

A posztban szereplő fotók a családi összetartozás és a ritka együttlétek örömét tükrözik. Jakupcsek Gabriella, aki korábban több televíziós műsorban is megfordult, az idősebb gyerekei révén már nagymama is, és a nagymamaságról is nyilatkozott már, bár a konkrét idézetet az eredeti cikk nem tartalmazza . Jakupcsek és Kliegl Ádám hat év ismeretség után, 1999-ben kötötték össze életüket, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma .