Újabb káosz a reptereken: Hajdú Péter is órákat várt a késő járatra

A repülőtereken uralkodó káosz egyre csak növekszik, és már a magyar hírességeket is érinti. Hajdú Péter műsorvezető is több órás késéssel szembesült, amikor pár napos nyaralásra indult volna párjával.

Az utóbbi időben egyre több a késő járat, és ez nemcsak az átlagos utazókat, hanem a hírességeket is érinti. Hajdú Péter és párja, Láng Eszter is a késések áldozataivá váltak, amikor egy rövid kiruccanást terveztek, de a váratlan késés miatt csupán másfél napjuk maradt pihenni.

Nemrégiben egy Dubajból Budapestre tartó járat 17 órás késéséről számoltunk be, és volt olyan eset is, amikor a magyar utasok 39 órás késéssel érkeztek meg a célállomásra. A repülőtereken tapasztalható káosz tehát nem válogat, és a hírességek sem kerülhetik el a kényelmetlen helyzeteket.

Lofti Begi DJ például egy koncertjét kényszerült lemondani, mivel a járat késése miatt nem érkezett meg időben a helyszínre. Hajdú Péter is hasonló helyzetbe került, amikor a tervezett pihenés helyett több órát kellett töltenie a repülőtéren.

A műsorvezető Instagram-oldalán osztott meg egy képet, ahol párjával, Láng Eszterrel látható a repülőgépen, és a bejegyzésében kifejezte nemtetszését a több órás késés miatt. Az ilyen esetek rávilágítanak arra, hogy a repülőtereken uralkodó rendellenességek komoly kellemetlenségeket okozhatnak az utazóknak, legyen szó akár hírességekről vagy hétköznapi emberekről.