Dobó Ági és férje mesebeli Szardínián ünneplik házassági évfordulójukat

Dobó Ági és férje, Kis Csaba, gyakran utaznak és szeretnék, ha gyermekeik minél többet látnának a világból, mert úgy gondolják, ezáltal nyitottabbak és befogadóbbak lesznek más kultúrák iránt. A család idén is több helyre látogatott már el, és most Olaszország egyik gyönyörű szigetén, Szardínián töltik a nyarat, ahol a második házassági évfordulójukat is ünneplik.

Dobó Ágiék, akik korábban párterapeuta segítségét is igénybe vették problémáik megoldására, ma már boldogabbak, mint valaha, és ezt a közös utazásaik is tükrözik. Szardíniára utaztak, hogy a nyári hőséget egy vízközeli, egzotikus helyen élvezzék, és itt ünnepelték meg a második házassági évfordulójukat.

A szerelmespár egy romantikus fotót is megosztott az Instagramon, amelyen láthatóan nagyon boldogok. Ági elárulta, hogy a házassági évfordulójukat és Csaba születésnapját is július 10-én ünneplik, és ezen a napon minden évben vízben szeretnének lenni a gyerekekkel, ahol csak éppen járnak. Idén Szardínián valósították meg ezt a hagyományt, és együtt ugráltak a vízbe.

Dobó Ági, aki korábban szépségkirálynő volt, most is kiváló formában van, és a tengerparton készült fotón stílusos bikiniben, fiaival összeöltözve pózolt. ARTICLE END