Curtis új klipjében egy másik nő csókolja

Curtis és Barnai Judit kapcsolata újra a figyelem középpontjába került, miután a rapper bejelentette, hogy hamarosan új dalát és hozzá tartozó videoklipjét fogja bemutatni, amelyben egy másik nő szerepel. Curtis és Barnai Judit már egy ideje nem osztottak meg közös képeket a közösségi médiában, ami felvetette a rajongókban a kérdést, hogy vajon a kapcsolatukban problémák merültek-e fel.

Barnai Judit nemrégiben egy aggasztó bejegyzést tett közzé, amelyben elárulta, hogy pszichológushoz fordult, mert sokat kellett tűrnie az utóbbi időben, és másokat helyezett előtérbe saját maga helyett. Egy közeli barát szerint a pár kapcsolata nem a legjobb időszakát éli, és bár korábban már túlélték a válságokat, jelenleg is vannak közöttük problémák.

A rapper új dalának szövege és a hozzá tartozó videoklip is arra utalhat, hogy a kapcsolatuk érzelmi hullámvasútját dolgozza fel. Az Instagramon közzétett előzetesben Curtis egy barna hajú nővel látható, aki öleli és csókolja őt, majd a klip végén hátba szúrja. A dal beharangozójában a "Casino" című filmből származó idézet is hallható, amely a bizalom fontosságát hangsúlyozza a szeretetben.