„Hátha felfigyelnek rám” – Bodrogi Gyula unokája a színészi pályára lép

Bodrogi Gyula kilencvenévesen is fittségben lekörözi unokáját, Enikőt, aki most a színészi pályára készül lépni. A fiatal tehetség, aki hamarosan 20 éves lesz, már a castingokra való jelentkezéssel tervezi meghódítani a színpadot és a kamerákat.

Bodrogi Enikő, aki nemcsak mint Bodrogi Gyula és Voith Ági unokája, hanem mint az X-Faktor élő showjának egyik kiemelkedő tehetsége is ismertté vált, új dalon dolgozik. Az RTL Reggeliben beszélt arról, hogy a dal szövegét maga írta, és abba minden érzelmét beleöntötte. A dal a múlt eseményeiből merít ihletet, és Enikő szerint, ha megjelenik, az egész szíve lesz benne.

A közelgő születésnapját egy családi ebéddel ünnepli majd, ahol édesanyja is hazalátogat Olaszországból, és a nagypapája, Bodrogi Gyula is ott lesz, aki a korát meghazudtoló fittséggel büszkélkedhet. Enikő elmondása szerint nagypapája kilencvenévesen is le tudná őt futni, és nem is gondolja magát kilencvennek, hiszen sok 90 évest lát, aki szenved, de ő csinálja.

A színészet iránti érdeklődését sem titkolja, és bár tudja, hogy még sokat kell tanulnia, készen áll arra, hogy kipróbálja magát ezen a területen is. A filmipar és a sorozatok világa különösen foglalkoztatja, és a szereplés lehetősége motiválja a castingokon való részvételre. „Engem a filmipar nagyon érdekel, meg a sorozatok, valahogy ez nagyon a fejemben jött, és mondtam, hogy akkor megpróbálom, miért ne? A szereplés része érdekel, de kipróbálom magamat castingokon, hátha felfigyelnek rám, és azt mondják, hogy na, akkor ebben van valami tehetség! Nem tudom, mit hoz az élet” – magyarázta Enikő, aki a hétvégén ünnepli majd 20. születésnapját.