Manuel és barátnője balesetet szenvedtek

Manuel, a népszerű előadó és barátnője, Laura nemrégiben autóbalesetet szenvedtek, amikor Erdélyben egy fesztiválra tartottak. A baleset során szerencsére senki sem sérült meg, de a járatukat is törölték, ami további fennakadásokat okozott a napjukban.

Manuel nemrégiben töltött le egy rövid börtönbüntetést, amelyet egy 2017-es kábítószerrel kapcsolatos ügy miatt kapott, és amelynek részeként közmunkát kellett volna végeznie. Szabadulása után azonnal aktívvá vált újra a közösségi médiában, és még börtönpólókat is árult "FRE MNL" felirattal. Nem sokkal később egy koncertet is adott, amelyre Erdélybe utazott barátnőjével együtt.

Az utazás során azonban több szerencsétlenség is érte őket. A reptérre vezető úton egy másik jármű hátulról beléjük ment, ami miatt új taxikat kellett hívniuk, hogy időben elérjék a repülőjüket. Laura a TikTok-oldalán osztotta meg a történteket, és elmondása szerint a baleset ellenére szerencsére időben kiértek a reptérre.

A fesztivál helyszínére érve újabb akadályokba ütköztek: az óriási sár miatt nem tudtak haladni, és két autó közé szorultak. Manuelnek végül sikerült fellépnie, de a hazafelé útjuk sem volt zökkenőmentes, mivel a járatukat törölték. Laura hozzátette, hogy szerencsére nem kellett sietniük, mert csak a következő napra voltak jegyeik, bár akkor még nem tudták, hogy törölni fogják a járatot.