John Cena elárulta, miért nem fog soha gyermeket vállalni

A 47 éves színész-pankrátor, John Cena nyíltan beszélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy nem vállal gyermeket, annak ellenére, hogy boldog házasságban él.

John Cena, aki 2020 óta él boldog házasságban, kijelentette, hogy nem tervez családot alapítani. A minden idők egyik legjobb profi pankrátora és filmsztár, aki nemrég bejelentette, hogy 2025-ben visszavonul a pankrációtól, úgy érzi, hogy nem áll készen az apaságra. Cena szerint nagyon élvezi az életét és a karrierje során kapott lehetőségeket, amelyekről korábban csak álmodozott.

A 16-szoros világbajnok pankrátor elmondása szerint az apaságról való lemondásának elsődleges oka az, hogy úgy véli, nem lenne elég ideje a gyermeknevelésre. Cena hangsúlyozza, hogy a gyerekeknek sok figyelemre van szükségük, és nehéz munka megtalálni az egyensúlyt, valamint jól beosztani az időt. Hozzátette, hogy saját életét is jól kell irányítania, és nem könnyű a lehető legjobb társ és férj lenni a feleségének, valamint fenntartani a kapcsolatokat a szeretteivel és becsületesen végigdolgozni egy napot.

Cena, aki 2020-ban vette feleségül Shay Shariatzadeh-t, és korábban három évig Elizabeth Huberdeau-val, valamint hat évig Nikki Bella pankrátorral volt együtt, úgy véli, hogy csak azért, mert valaki úgy gondolja, hogy jó lehet egy adott dologban, az még nem elég erős indok arra, hogy bele is vágjon. Szerinte muszáj, hogy meglegyen hozzá a szenvedély.

John Cena nem az egyetlen híresség, aki úgy döntött, hogy nem alapít családot. Több sztár is van, akik hasonló okokból döntöttek a gyermekmentes élet mellett.