A kilenvenes évek egyik legszebb Ferrarijának lenyűgöző modernizálása

Az Evoluto Automobili által készített Ferrari 355 restomod verziója mindössze 55 darabban lesz elérhető, és a klasszikus modell alapos átalakításon esett át.

Az Evoluto Automobili által készített Ferrari 355 restomod verziója mindössze 55 darabban lesz elérhető, és a klasszikus modell alapos átalakításon esett át. A Callum Designs által tervezett új karosszéria szénszálas kivitelben készült, és a jármű LED-es fényszórókat, valamint új tükröket és kilincseket kapott.

Az utastérben karbon és fém díszítéseket, valamint új kárpitokat találunk. A műszaki változtatások között szerepel a 3,5 literes V8-as motor továbbfejlesztése, amely most már 426 lóerős teljesítményre képes, ez 47 lóerővel több, mint az eredeti gyári változatban.

A hatfokozatú kézi sebességváltót is modernizálták, az autó új futóművet kapott, valamint 19 colos kovácsolt keréktárcsákat Michelin Pilot Sport 4S abroncsokkal. A fékrendszert Brembo hatdugattyús és négydugattyús féknyergekkel erősítették meg, és opcionálisan karbon-kerámia tárcsák is rendelhetők hozzá.