Majka a ValóVilág villájában

Majka 22 év után ismét a ValóVilág villájába látogatott, ahol az RTL stábja fogadta egy interjú erejéig, mielőtt a játékosok közé lépett. A rapper-műsorvezető visszaemlékezett arra az időre, amikor ő maga volt a játékos, és elárulta, hogy akkoriban fogalma sem volt arról, mi a ValóVilág, sőt, azt hitte, külföldre viszik őket, nem egy budapesti stúdióba.

Majka megosztotta gondolatait azzal kapcsolatban, hogy a mai generáció számára milyen élmény lehet az elszigeteltség. Úgy véli, a világ teljesen megváltozott, és a játékosok számára a digitális detox különösen nehéz lehet, hiszen ők rengeteg információhoz jutnak percenként.

A rapper kifejtette, hogy szerinte nem egészséges a jelenlegi helyzet, ahol mindenki folyamatosan gondolkodik és véleményt formál. Majka egy olyan emberrel folytatott beszélgetését hozta példaként, aki 25 évvel ezelőtt még nem merte volna kifejezni a véleményét, de ma már az internet és a közösségi oldalak hatására bátran megteszi. "Nem gondolom, hogy egészséges az, ami most van. Hogy ennyit gondolkozunk. Most már mindenkinek van véleménye a világról. Pont tegnap beszélgettem egy olyan öntudatos emberrel, akiről azt gondoltam, 25 évvel ezelőtt el se merte volna mondani a véleményét, mert annyira hülye. Manapság meg kiképezte az internet, a közösségi oldalak, hogy márpedig igen, amit ő mond, az úgy van jól."

A ValóVilág villájában "szállodai hét" van ezen a héten, ami azt jelenti, hogy a villalakók mindennap mást látnak bent vendégül. Majka is szerepelt a rejtélyes sztárvendégek között, aki 22 évvel ezelőtt, a valóságshow első szériájában tűnt fel. Az ózdi rapper 79 napot töltött a luxusbörtönben, azonban hiába végzett a második helyen, mára már ő lett a leghíresebb egykori villalakó.

A ValóVilág negyedik szériájának egykori szereplője, Szadai-Rácz Gigi is életének egy újabb izgalmas szakaszában van, hiszen második gyermekét várja, és már csak alig egy hónapja van hátra a "nagy találkozásig". Gigi elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt, és az ötéves Panka, aki már nagyon várja a testvére születését, nagyon örül, hogy ismét lánytestvére lesz. "Az, hogy ismét lányom lesz, még egy kicsit közelebb hozott minket Pankával, együtt válogattuk ki a ruháit, a játékait, amiket oda szeretne adni a húgának, mert ő már kinőtte, és sok ruha van elrakva korábbról is, így nem nagyon kellett vásárolni" - magyarázta Gigi, aki a szülés után szeretne hamar újra munkába állni, és engedni, hogy a nagymamák szeretete körbezsongja a kicsiket.