Ámokfutó okozta tragédia az Árpád hídon: Az elhunyt fiatalok hamarosan összeházasodtak volna

Szerdán késő este az Árpád hídon történt tragikus balesetben három ember vesztette életét, köztük egy fiatal pár, akik éppen az esküvőjükre készültek.

Az Árpád hídon szerdán este egy ellopott taxival közlekedő ámokfutó okozott halálos kimenetelű balesetet, amikor a szemből jövő sávba tért át és több autóval ütközött. A baleset következtében három ember életét vesztette, többen pedig megsérültek. A tragédia egyik áldozata a balesetet okozó férfi volt, a másik két elhunyt pedig egy fiatal pár, akik egy szürke Suzuki Ignisben utaztak, és akikbe az ámokfutó először csapódott bele.

A pár, Bajkó Ervin és Szeleckzi Mónika nemrég jegyezték el egymást, és a napokban tervezték, hogy összeházasodnak. A baleset napján éppen az esküvői meghívókat kézbesítették, és hazafelé tartottak, amikor bekövetkezett a tragédia. Mónika édesanyja a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy a fiatalok szombaton tartották volna a polgári szertartásukat Esztergomban, és augusztus közepén Erdélyben is tervezték a házasságkötést.

A Rákóczi Szövetség és a Fidelitas is gyászolja a két fiatal munkatársát, akiket közösségi oldalukon búcsúztattak, mint közösségük "aktív tagjait és színfoltjait". A gyászoló édesanya szerint a fájdalom, amit át kell élnie, ép ésszel felfoghatatlan, és az esküvő helyett most temetésre készülnek.